Μενού
Το καλάθι σας

FAQ


Μέσω περιήγησης 
Επιλέγετε στην κεντρική κατηγορία προϊόντων που σας ενδιαφέρει ανάμεσα σε Βαφές-τεχνικά, Είδη κομμωτηρίου, Ηλεκτρικά είδη, Styling, Περιποίηση μαλλιών,  Barber,  Σώμα, Νύχια, Πρόσωπο και Αρώματα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις υποκατηγορίες μέχρι να φτάσετε σε μία λίστα προϊόντων. Τέλος, κάνετε κλικ πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει, ώστε να δείτε περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε βάσει brand.

Μέσω αναζήτησης
Εισάγετε έναν όρο αναζήτησης στην μπάρα αναζήτησης που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Έχετε τη δυνατότητα να ψάξετε οποιονδήποτε όρο, όπως brand και όνομα προϊόντος. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε τα αποτελέσματα να ταιριάζουν στο όρο που έχετε αναζητήσει.
Λυπούμαστε που δεν βρήκατε το προϊόν που αναζητάτε με την περιήγηση στο site μας ή μέσω του πεδίου αναζήτησης στο επάνω -δεξί μέρος του E-shop μας . Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα  μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Δείτε ΕΔΩ όλους τους τρόπους επικοινωνίας .
Στο cosmolook.gr θεωρούμε πως κάθε πληροφορία που μας παρέχει ο χρήστης σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα είναι εμπιστευτικά και απόρρητα και γι’ αυτό δεσμεύομαστε ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο 26210 32922 από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00 – 21:00 και το Σάββατό από τις 9:00 έως τις 15:00 για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

Προς το παρόν οι παραγγελίες μπορούν να ολοκληρωθούν τηλεφωνικά μόνο εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.
Δείτε τους χρόνους παράδοσης και τα μεταφορικά έξοδα ΕΔΩ.
Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για online παραγγελίες είναι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και με αντικαταβολή.

Στις τηλεφωνικές παραγγελίες είναι δυνατή μόνο η πληρωμή με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση αντικαταβολής 2,50€.

Βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για τις online αγορές σας.
Μόλις η παραγγελία σας σταλεί θα ενημερωθείτε με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο email σας. Μέσα σε αυτό θα υπάρχει ο κωδικός εντοπισμού (tracking number) και το όνομα της εταιρίας Courier στην οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Εάν για κάποιο λόγο αυτό δε λειτουργεί ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής e-mail.

Δείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας ΕΔΩ.
Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας στον προβλεπόμενο χρόνο παραλαβής και δεν σας έχουμε ενημερώσει για ενδεχόμενη καθυστέρηση, ελέγξτε εάν σας έχουν έρθει τα email α) επιβεβαίωσης καταχώρησης της παραγγελίας και β) επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας.

Αν δεν έχετε λάβει κανένα email (ούτε στον κάδο με τα ανεπιθύμητα) αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν έχει καταχωρηθεί και θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εκ νέου παραγγελία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του cosmolook.gr.

Εάν έχετε λάβει email, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας ΕΔΩ.