Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας των courier οι αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν από 5 έως 8 ημέρες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!
Για παραγγελίες 26210 32922
 
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80€
 
Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής
 
Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο

Πώς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου σωστά..!

Πώς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου σωστά..!
Jul 19, 2017
Είναι σωστό να βάζουμε αφρό στα μαλλιά πριν το στέγνωμα, καθώς αυτό δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από τα μαλλιά το οποίο προφυλάσσει από την θερμότητα που προσδίδει το πιστολάκι χτενίσματος στα μαλλιά και προστατεύει επίσης και από την υγρασία. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τη φθορά της τρίχας είναι να στεγνώνετε πάντα με φορά από τη ρίζα προς τις άκρες και σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

Συνιστάται να κρατάτε το πιστολάκι στεγνώματος τουλάχιστον 20-30 cm μακριά από τα μαλλιά σας όταν τα στεγνώνετε και να αποφεύγεται πάντα η υψηλή θερμοκρασία.

Η σωστή τεχνική: 

Αυτή εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την δομή των μαλλιών σας. Έχετε κυματιστά ή πυκνά, μακριά μαλλιά και θα θέλατε να αποκτήσετε ανάλαφρες μπούκλες? Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε αυτό το look είναι να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με φυσούνα. Η επέκταση αυτή έχει μεγάλη κεφαλή, η οποία διανέμει ίσα τη ροή του αέρα από το πιστολάκι στα μαλλιά, χωρίς να τα φθείρει. Για καλύτερο αποτέλεσμα στεγνώστε τα μαλλιά σας δίνοντάς τους σχήμα με τη βοήθεια των δαχτύλων σας, έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Αυτό θα δημιουργήσει απαλές μπούκλες που δείχνουν φυσικές

Οι γυναίκες με κοντά μαλλιά συνήθως αποφεύγουν να χρησιμοποιούν πιστολάκι, διότι τα κοντά μαλλιά στεγνώνουν γρήγορα από μόνα τους. Αλλά, το πιστολάκι εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να δώσει πολύ όγκο ακόμα και στα κοντά μαλλιά.

Για να δημιουργήσετε αυτό το look, αρχικά βάλτε αφρό μαλλιών σε νωπά μαλλιά. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας για να δώσετε σχήμα στα μαλλιά σας, γείρετε προς τα εμπρός και στεγνώστε τα μαλλιά σας πάνω από το μέτωπο με πιστολάκι, φυσώντας προς τα πάνω και στη συνέχεια στεγνώστε τα πλαϊνά.
Για να προσθέσετε extra όγκο, τοποθετήστε τσιμπιδάκια στις ρίζες και στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι αντίθετα από την κατεύθυνση της φύτρωσης - η τεχνική αυτή θα σας δώσει εγγυημένα περισσότερο όγκο.

Όταν κρυώσουν τα μαλλιά σας, αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια και δώστε το σχήμα που θέλετε με τα δάχτυλά σας και ολοκληρώστε το στυλ σας με λακ μαλλιών.
Μην απογοητευτείτε αν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή λεπτά! Αυτό διορθώνεται εύκολα με τη σωστή μέθοδο στο στέγνωμα των μαλλιών σας. Αρχικά βάλτε ποσότητα αφρού μαλλιών για όγκο, SYOSS volume, σε ταμποναρισμένα μαλλιά και χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα. Έπειτα τυλίξτε τα μαλλιά σας με ρόλευ και στεγνώστε τα με πιστολάκι. Αυτή η τεχνική θα δώσει περισσότερη ελαστικότητα στα μαλλιά σας. Αφαιρέστε προσεκτικά τα ρόλευ και σηκώστε την κάθε τούφα έτσι ώστε να στεγνώσουν τελείως οι ρίζες των μαλλιών σας. Αυτό θα δώσει περισσότερο όγκο.

Μια ακόμη επιλογή για να προσθέσετε όγκο είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο στόμιο στο πιστολάκι. Το στόμιο αυτό είναι ιδανικό στο να κατευθύνετε τον αέρα, δίνοντας περισσότερη ακρίβεια στο χτένισμά σας. Με το ειδικό στόμιο στο πιστολάκι, ο ζεστός αέρας είναι πιο συγκεντρωμένος, οπότε διασφαλίστε ότι κρατάτε τουλάχιστον απόσταση 20 cm από τα μαλλιά, ρυθμίζοντάς το σε μέτρια ή χαμηλή σκάλα, για να αποφύγετε υπερθέρμανση.

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!