Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να έχει όμορφα, λεία, απαλά μεταξένια μαλλιά;
Μεταμορφώστε βαμμένα, ξηρά, ταλαιπωρημένα ή μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες, σε δυνατά, υγιή και απαλά μαλλιά με χρυσαφένια λάμψη.

Η  επαγγελματική θεραπεία κερατίνης είναι μια λύση για την περιποίηση των μαλλιών, με εκχυλίσματα  κερατίνης απευθείας στον πυρήνα της τρίχας  μέσο θερμό λειαντικής εφαρμογής Keratin  treatment  systems. 
Μελετήθηκε για την αποκατάσταση της δομής, την πειθαρχία, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και την λείανση των μαλλιών. Η θεραπεία κερατίνης είναι μια επαγγελματική λύση, χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα με ίσια, λεία και  απαλά μαλλιά. Μια νέου τύπου φόρμουλα που εγγυάται την επιτυχία.

Συνδυασμοί που περικλείουν όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες του κάθε φυτικού συστατικού, σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανονισμούς για την υγεία από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και το Ευρωπαϊκό Υπουργείο Υγείας. Η επίδραση της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει από 4 μήνες έως και 6 μήνες ανάλογα την ποιότητα του μαλλιού. Εμείς στο Cosmolook σας προτείνουμε προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρίες όπως της Bioshev, LorvennIndola, Kallos, και Byphasse
 Bioshev μαλακτική αναδόμησης με κερατίνη και μετάξι 500ml


 Salon Exclusive Keratin Volume Booster Leave-In-Treatment 200ml Σπρέυ μαλλιών με κερατίνη indola Innova Instant Keratin Filler 250 ml.


            Μάσκα μαλλιών με κερατίνη Kallos 275ml

 
Byphasse Κερατίνη για ξηρά μαλλιά σε σπρέυ 250ml

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Comments