Μάρκα: BIOSHEV
Προϊόντος: 10-8156
Διαθέσιμο
7,65€ 9,00€
Άνευ ΦΠΑ: 6,17€

Τα προϊόντα μας στέλνονται σε όλη την Ελλάδα.

Αποστέλλονται με courier στον χώρο σας.

Μπορείτε επίσης για τις αγορές σας να χρησιμοποιήσετε και την μέθοδο της αντικαταβολής, όπου πληρώνεται την στιγμή που παραλαμβάνεται την παραγγελί σας.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο 2621032922 , Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00.

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).

Πριν από κάθε επιστροφή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά στο 2621032922Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00.

Εμπλουτισμένο Conditioner Μαλλιών Bioshev Enriched 1000ml

Η εμπλουτισμένη κρέμα μαλλιών Bioshev, πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα,φυτικές πρωτείνες, βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, τονώνει δίνει όγκο και ξεμπερδεύει τα μαλλιά,χωρίς να τα λαδώνει. 
Χαρίζει ζωντάνια, λάμψη και απαλότητα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Μετά το λούσιμο σκουπίζετε τα μαλλιά ελαφρά. Απλώνεται ανάλογη ποσότητα του προιόντος σε όλα τα μαλλιά και το αφήνετε να ενεργήσει για 2 λεπτά και ξεβγάζετε καλά.
Αν το προιόν έρθει σε επαφή με τα μάτια να ξεπλένονται αμέσως με νερό.
Προϊόντα που επισκεφτήκατε πρόσφατα